• Kidričeva cesta 19 A, 3320 Velenje
  • 0590 90 250
  • info@vdcsasa.si

Tokratno zaprtje države naše dejavnosti ne spreminja. Tako vse organizacijske enote (Ježek Velenje, Maksi Žalec, Vrba Mozirje) in bivalna enota (Mozirje) ostajajo odprte v izvajanju obeh storitev.

Še vedno pa upoštevamo vse varnostne ukrepe, ki smo jih tudi do sedaj. Nošenje maske je obvezno, vzdržujemo varnostno razdaljo, delo imamo organizirano v skupinah, ki se ne mešajo in skrbimo za higieno rok, kašlja in kihanja. Zato v VDC še vedno ne sprejemamo uporabnikov, ki niso zdravi, četudi so to »samo« prehladi ali alergije. Lepo prosim, če to upoštevate že ob odhodu uporabnika v VDC. Lepo vas prosimo tudi, če nas obvestite, v kolikor se spremeni zdravstveno stanje pri vas doma, tudi, če je samo sum, kajti samo en obisk uporabnika (na primer, da čakate rezultat testa in se izkaže za pozitivnega) lahko zapre celotno enoto. To velja za uporabnike, ki obiskujejo VDC.

Izgleda, da bomo še nekaj časa živeli v teh negotovih razmerah, a vseeno smo zadovoljni, da nam je doslej uspevalo vzdrževati zdravje in varnost uporabnikov in zaposlenih v delovnem procesu. Veseli smo, da smo v veliki meri cepljeni, tako uporabniki kot zaposleni, in tako manj izpostavljeni.

Tisti, ki se za vključitev nazaj po zaprtju zaradi korona razlogov, še niste odločili, vas vabimo, da nam sporočite, kako ste, kako preživljate čas in kako bi vam lahko prišli naproti, da bi ta čas lažje preživeli, tudi v sodelovanju z nami. Vsem pa hvala za vaše sodelovanje in lepo vas pozdravljam,

Darja Fišer, direktorica VDC SAŠA

31.03.2021 - www.vdcsasa.si